Gawenda & corona

2020-10-29

I Gawenda gør vi alt for at holde fast i undervisningen og samværet. Det kan lade sig gøre ved at vi følger myndighedernes retningslinjer om rengøring og afstand.
Her kan du læse lidt om Gawenda og Corona. Vi opdaterer løbende, så hold gerne øje.

Forsamlingsforbuddet
Forsamlingsforbuddet gælder ikke for børn og unge under 21 år, når de går til fritidsaktiviteter. Vi kan derfor være samlet i vores sædvanlige hold. Vi må dog kun være op til 50 personer samlet, hvorfor vores fællesprøver foregår opdelt.

Mundbind
Fra torsdag d. 29. oktober skal man bære mundbind på Telefonfabrikken. Dette gælder dog ikke, når selve teater- eller musikundervisningen foregår. Det er ikke et krav, at børn under 12 år bærer mundbind.

Kom til tiden og gå hjem igen
Vi beder alle medlemmer om at komme til tiden og gå hjem igen så snart holdet er slut. Det gør vi for at minimerer hæng-ud-tid, holdene imellem. Forældre bedes blive udenfor når de aflevere og henter.

Køkkenet er lukket
Vi holder køkkenet lukket for at mindske kontakten mellem medlemmer på tværs af holdene.

I tilfælde af Corona
Hvis et medlem eller en medarbejder bliver testet positiv for covid-19, bliver hele vedkommenes hold underrettet og sendt hjem til coronatest eller karantæne.

Forestillingen
Med de retningslinjer, som er gældende idag, kan vi godt gennemføre forestillingen. Alt bliver selvfølgelig ikke som det plejer, men forhåbentlig rigtig godt alligevel. Medlemmer er allerede opdelt holdvis i familiegrupper. De holdes ligeledes adskilt under forestillingsperioden. De kommer til at sidde med afstand i flere forskellige rum, på den samme plads hver aften, mens forestillingen spiller.

Billetterne bliver sat til salg fra uge 46. Vi opfordrer publikum til max at købe 1 billetter pr. person i spilleperioden og til at købe jeres billetter i en samlet gruppe. Læs nærmere om billetter og retningslinjer for publikum under “Billetter”.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til gawenda@gawenda.dk eller tage fat i en medarbejder.