BREV TIL NYE MEDLEMMER

Velkommen i Gawenda
Her er lidt om hvad vi går og laver og hvad der sker i løbet af et typisk gawenda-år, så du ved hvad det er for et sted, du har meldt dig ind i, og kan fortælle lidt videre til dine forældre, hvis de nu skulle finde på at spørge om noget.

Hvad er Gawenda?
Gawenda blev startet i 1969, inspireret af et polsk børneteater, og navnet betyder noget i retning af hyggeligt samvær på polsk. Gawenda er en privat forening, som er støttet økonomisk og med lokaler af Gladsaxe Kommune. Vi er omkring 150 medlemmer mellem 9-22 år og 10 voksne medarbejdere, der sammen laver teater, musik, dans, film/tv og hvad vi ellers har lyst til.

Hold & Skema
Hver januar og august holder vi et fællesmøde, hvor vi fortæller om det nye halvårlige skema og de forskellige hold, som du kan melde dig på. Skemaet er sammensat af de ting, som medarbejderne har allermest lyst til at i det næste halve år. På samme måde kan medlemmerne melde sig på holdene efter hvad de kunne tænke sig, men også efter hvilken aldersgruppe holdene passer til. Nogle medlemmer går på et enkelt hold, andre går på flere. Og der er også gawendaer, der kommer når de ikke skal på hold, for fx at øve med et lave mad og hygge, spille musik eller drikke en kop te.

Forestillinger & Projekter
En gang om året laver vi en stor forestilling, hvor alle hold er med. Det er som regel i slutningen af november og starten af december (se: datoer). Holdene bruger det meste af efteråret på at finde på deres scener og øve, så der er tit travlt og en del ekstra øvedage, når vi nærmer os premieren. Vi spiller også tit andre forestillinger i løbet af året, hvor det måske bare er et eller to af holdene, der er på scenen. Resten af tiden laver holdene teater, musik og dans eller kaster sig måske over at lave koncerter, caféaftener, tv-udsendelser, sommerfester eller skulpturer, for at nævne noget af det, der har været på det seneste.

Sommerlejr
I to uger af skolernes sommerferie tager vi på sommerlejr. Vi har været i Sverige, Frankrig, Tjekkiet, Østrig, Holland og sågar på Bornholm. Der er både små og store med. Vi plejer at være omkring 100 på sådan en tur. Vi bor i telte ude i det fri og har vores skønne cirkustelt og vores bus med, så vi har et sted at være, hvis det regner, og kan køre en tur til en café eller en badesø, hvis vi skulle få lyst til det. Vi fortæller mere om hvor årets sommerlejr går hen, og hvordan det hele foregår, på et sommerlejrmøde i foråret.

Medlemskab
Som medlem betaler du kontingent 12 måneder om året, som foregår ved en fast bankoverførsel den første hverdag i måneden. Kontingentet er 425,- om måneden, lige gyldigt hvor mange hold du går på.
Man starter som udgangspunkt med at gå på et hold og kan senere vælge flere til hvis man får lyst.
Når du først har været medlem af Gawenda, kan du, hvis du melder dig ud, altid melde dig ind igen. Så du skal ikke frygte at miste din plads, hvis du fx skal et år på efterskole.

Du får ingen breve fra os, men vi snakker løbende om hvad der sker i Gawenda på holdene, og det kan ske, at du får en seddel med hjem i ny og næ. Ellers kan du følge med i hvad der foregår, og hvornår der fx er fællesmøder og forestillinger, ved at besøge www.gawenda.dk. Hvis du har spørgsmål er det letteste, at spørge de medarbejdere, som du har på hold, men du kan også sende en mail til gawenda@gawenda.dk eller ringe 39 54 20 35, hvor der er størst chance for at få fat i nogen kl. 16-22. Du kan også bruge telefonen eller mailen til at melde afbud, hvis du ikke kommer på hold.

Endnu engang velkommen!
Kærlig hilsen
Gawenda