Brev til medlemmer og forældre

2020-04-08

Gawenda under Coronaen

Kære alle medlemmer og forældre i Gawenda.

Sikke en tid vi lever i! Alle os i Gawendas medarbejdergruppe håber, at I alle har det godt og passer godt på jer selv og hinanden.

Det står nu klart, at vi desværre ikke kommer til at genoptage Gawendas sædvanlige aktiviteter foreløbigt. Gladsaxe kommune har vedtaget at låse alle dørene til Telefonfabrikken, og vi må ikke engang opholde os på matriklen.
Til gengæld håber vi, at alle medlemmer har oplevet at blive kontaktet af deres medarbejdere enten via forældremail eller på anden digital vis. Dette gælder dog kun de faste teaterhold og altså ikke f.eks. musikholdene. Hver uge forsøger vi, at stille små opgaver til holdene eller mødes med dem online, da det er vigtigt for os at vores vidunderlige fællesskab fortsat består. Skulle man imod forventning ikke være blevet kontaktet, så skriv endelig, så skal vi straks sørge for at kontakten oprettes.

Men her følger lidt om, Gawendas situation i den kommende tid:

Med hensyn til kontingent:
Gawenda er selvfølgelig klar til at genoptage undervisningen, så snart det er tilladt og forsvarligt. Men det er jo desværre muligt, at det ikke bliver på denne side af sommerferien. Alligevel håber vi, at I vil fastholde jeres medlemskab og fortsætte med at indbetale kontingent. Kontingentet er nemlig afgørende for, at Gawenda kan fastholde alle sine dejlige og dygtige medarbejdere.

Men hvis jeres familie er økonomisk hårdt ramt af coronakrisen, så tag kontakt til os, så finder vi sammen en løsning. Skriv til os på gawenda@gawenda.dk eller ring til Mie på tlf.: 25381803 eller til Emil på tlf.: 29650923.

Med hensyn til sommerlejr:
Det er endnu uklart, om vi kan komme på sommerlejr i år, da mere præcise udmeldinger om forsamlinger af større antal stadig lader vente på sig. Vi håber selvfølgelig alt, hvad vi kan på bedre tider. Men så snart vi ved noget mere vil I kunne finde oplysninger om det på vores hjemmeside gawenda.dk. Første sommerlejrmøde d. 4. maj er selvfølgelig aflyst, men vi lover, at skrive på hjemmesiden inden da.

Vi savner jer helt vildt!

Kæmpe kærlighed fra
Gawenda

Mie Larsen og Emil Tafdrup